"Limburgse ondernemers staan samen sterk om te concurreren tegen buitenlandse bedrijven"

Benny Courant

Coördinator Limburg
011 30 10 34
benny.courant@confederatiebouw.be

Neem contact op

Als adviseur sta ik reeds 24 jaar, onze Limburgse aannemers bij inzake het opstarten van hun onderneming en ondersteun ik hen in dossiers aangaande erkenningen, milieu, EG-verklaringen, regelgeving bij wanbetalers, wetgeving omtrent art 30.bis, werken met (buitenlandse) onderaannemers. Daarnaast verleen ik advies inzake sociale regelgeving in onze sector.

De Brics-trajecten vormen een zeer efficiënt onderdeel in de filosofie van groei en/of versterking van de Limburgse bouwbedrijven. Een sterke combinatie van theorie en praktijk geeft een grote meerwaarde aan de Brics-samenkomsten. Men leert immers niet enkel van de specialisten, maar ook van de collega-deelnemers. De sessies worden dan ook zeer interactief opgevat waardoor de Brics-sessies steevast bijdragen tot de bewustwording van het ondernemerschap.

Als coördinator zorg ik ervoor dat de onderwerpen van de sessies zeer praktijkgericht worden gegeven en dat de onderwerpen ook erg nauw aansluiten bij de ondernemingen. De inhoud van de onderwerpen worden voor een groot deel in samenspraak met de deelnemers bepaald. Hierdoor krijgt Brics nog een extra meerwaarde.

Neem contact op