“Bij Brics steek je heel wat op zonder veel vrije tijd te investeren”

Tom Claes

Sanitechniek

Bij Brics sinds: 3 jaar

Management opleiding

“Het moederbedrijf van SANITECHNIEK is de Willemen-groep. Ik wou als bedrijfsleider al langer een opleiding management volgen. Johan Willemen stelde mij de Brics-sessies van de Confederatie Bouw voor. Op deze manier leerde ik Annemie Vander Kuylen kennen, de Brics-coördinator voor de provincie Antwerpen. Het eerste jaar viel enorm mee, vandaar dat ik nog steeds actief meewerk aan Brics”.

“Brics is een project waar je als bedrijfsleider heel wat van opsteekt zonder dat je veel vrije tijd hoeft te investeren. Bovendien maak je kennis met heel wat uiteenlopende thema’s. Voor mij was het als bedrijfsleider zeker een meerwaarde en verrijking.”

In dialoog met sprekers, andere deelnemers en peters

“Tijdens de sessies komen heel wat sprekers langs uit de praktijk. Elke spreker is een expert in zijn eigen niche. De bedoeling is ook dat we in dialoog gaan met hen. Ook onze Brics-peter André Boelaert van de firma Strabag is iemand die ongezouten zijn mening durft te geven, ik kan dit enorm appreciëren.

Bovendien leer je verschillende mensen kennen uit verschillende branches. Dit zorgt er voor dat je je netwerk en klantenbestand kan uitbreiden. Een Brics-avond verloopt in een zeer ontspannen sfeer. “

Tijdens de sessies komen verschillende thema’s aan bod

“Ik vond heel wat onderwerpen boeiend maar enkele sprongen er voor mij uit. Ik heb heel wat gehad aan de sessies over motivatie van het personeel, balans lezen, change management en websitebeheer. Het zijn steeds moderne thema’s die aan bod komen.”