“Bij Brics draait het om het samenwerken in groep, het leren uit elkaars fouten én successen, het uitwisselen van ervaringen.”

John Coose

Eltherm

Bij Brics sinds : 2012

We leggen voortdurend ons oor te luisteren bij de deelnemers om de thema’s en sprekers aan te reiken die aansluiten bij de inzichten die zij willen verwerven.

In mijn rol als peter van de Brics Management in Zellik, Vlaams-Brabant probeer ik een aangename sfeer te scheppen om kennis met elkaar te delen. Wij leggen voortdurend ons oor te luisteren bij de deelnemers om de thema’s en sprekers aan te reiken die aansluiten bij de inzichten die zij willen verwerven. Bovendien leren wij ook van de vragen van de deelnemers. Het is verrijkend om in een ongedwongen sfeer van gedachten te kunnen wisselen met andere zaakvoerders.

Bij Brics draait het om het samenwerken in groep, het leren uit elkaars fouten én successen, goede sprekers ontvangen en ontmoeten, ervaringen uitwisselen, netwerking en vriendschappen smeden.

Ik vorm al meerdere jaren een tandem met Armand Zegers van AZ-construct voor het peterschap van Brics. We hebben allebei onze eigen stijl en vullen mekaar perfect aan. Ik ben het extraverte type, Armand is onze éminence grise. Hij is de econoom-jurist, ik ben de sales-marketeer-coach.