“Het is leuk om te merken dat de deelnemers een bepaalde band opbouwen”

Evelien Thiers

Coördinator West-Vlaanderen
050 47 13 52 of 0477 97 13 03 
Best bereikbaar op: gsm

evelien.thiers@confederatiebouw.be

Neem contact op

Als verantwoordelijke opleidingen en projecten ben ik in 2009 aan de slag gegaan bij de Confederatie Bouw West-Vlaanderen. Ik kwam toen ook voor het eerst in contact met het fenomeen Brics én met een aantal leuke collega’s.

Maandelijks trachten we een goede, leerrijke, bouwgerelateerde spreker te vinden om van de bijeenkomsten telkens een geslaagde en succesvolle avond te maken. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan sprekers die vanuit de praktijk hun verhaal doen, deze mensen geven effectieve tips & tricks waarmee een werkgever morgen aan de slag kan gaan.

Tijdens het 10-maandelijks traject trachten we telkens te zorgen voor afwisseling met een interessant werfbezoek of een productiebezoek en sluiten we af in stijl. Het is leuk om te merken dat de deelnemers een bepaalde band opbouwen waarbij er soms samengewerkt wordt in aanneming of onderaanneming.

Merken dat de deelnemers een fijn en interessant jaar hebben gehad, geeft me jaarlijks de drive om een volgend project op te starten. Ik ben blij om telkens hun coördinator te mogen zijn en nieuwe gezichten te ontmoeten.

Neem contact op