"Ik geloof erg in de kruisbestuiving tussen alle Vlaamse provincies die betrokken zijn bij het project"

Annemie Vander Kuylen

Coördinator Antwerpen
03 203 44 08
annemie.vanderkuylen@confederatiebouw.be

Neem contact op

De meeste leden van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen kennen mij als PR- en communicatieverantwoordelijke van onze organisatie. Maar daarnaast ben ik al sinds 2008 Brics-coördinator in onze regio. Dit doe ik, jaar na jaar, project na project, met veel enthousiasme!

Al meer dan 10 jaar tracht ik om van elke Brics-sessie een interessante avond te maken. In onze provincie werken we met een gemengde groep; zowel ‘nieuwe Brics-ers’ als ‘ervaren Brics’ers’ met reeds één of meerdere projecten achter de kiezen zijn welkom. Dit maakt dat ik altijd op zoek (moet) gaan naar nieuwe sprekers en nieuwe onderwerpen, om iedereen te blijven boeien. Daarvoor werk ik samen met de peters van onze projecten, die als ervaringsdeskundigen in de bouw, een zeer groot netwerk hebben. Maar ook met de Brics-coördinatoren van de andere regio’s wissel ik graag ideeën uit, want ik geloof erg in de kruisbestuiving tussen alle Vlaamse provincies die betrokken zijn bij het project.

In Antwerpen maken we van een Brics-sessie telkens een leerrijke, maar ook gezellige avond. We ontvangen de deelnemers met broodjes en na de sessie, zakken we af naar de bar van de Confederatie Bouw Provincie Antwerpen. Hier kan dan op een informele manier nagekaart worden op het net besproken onderwerp met de spreker en de andere deelnemers.

Neem contact op